Pagini

luni, 4 martie 2013

Milanov is back!


Dupa mai putin de o saptamana de la teribilul accident suferit in partida de pe teren propriu cu Cfr Cluj, jucatorul bulgar al echipei patronate de Porumboiu a revenit pe teren din postura de titular in partida disputata pe terenul gorjenilor de la Pandurii.

Desi se zvonise ca va sta pe tusa cel putin o luna, se pare ca bulgarul a fost apt de joc dupa o scurta perioada de recuperare timp in care s-a intors in tara natala pentru a isi pune dintii.Cum Cadu primise 9 etape de suspendare, imediat dupa revenirea lui Milanov pe teren a aparut o intrebare, stupida in opinia mea, daca merita Cadu o pedeapsa mai mica la apel? Nu cred ca o suspendare ar trebui sa tina seama de perioada de recuperare a celui lovit asa cum nu cred ca este normal ca aceasta intrebare sa isi faca simtita prezenta in lumea fotbalului romanesc. Este total irelevant timpul de recuperare al lui Milanov iar intentia, duritatea si nepasarea lui Cadu trebuie sancionate dur fara sa se tina seama de faptul ca Milanov deja este pe teren (fara dinti!sau cel putin nu cu ai lui).

Consider ca sanctiunea primita de Cadu este fireasca si trebuie sa fie un exemplu pentru toti fotablistii din Liga 1.
Inainte de cele 3 puncte importanta este integritatea fizica a celor 22 de jucatori! Dai cu piciorul in cap adversarului?Stai 9,10,15 etape fara sa joci, iar pedeapsa cred ca este mica in comparatie cu daunele posibil iremediabile pe care le poate suferi un fotablist in cazuri extreme precum acesta. Cred ca fotbalistii ar trebui sa primeasca niste lectii de fair play pentru a evita posibile drame pe viitor iar sanctiunile disciplinare sa fie direct proportionale cu gravitatea faptei fara exceptii si toleranta pentru a evita aparitia precedentelor si desigur dramele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu