Pagini

vineri, 4 mai 2012

Nimeni nu poate fura coroana unui rege

Regele , unul singur . Gheorghe Hagi , regele fotbalului romanesc . Adevar de neclintit , stare de fapt ce nu poate fi pusa la indoiala . El a fost, este si va fi regele unei natiuni care in vremuri tulburi a gasit speranta si bucuria in geniul lui Hagi. O generatie de aur avand un conducator de rodium , a adus mii de zambete si ganduri bune unei natiuni incercate de atatea si atatea.
Eram doar un copil cand EL s-a retras iar de pe pervazul ferestrei ascultam cum Holograf canta pentru Rege . Nu constientizam ce eveniment grandios puteam sa ratez,desi simteam ca as fi vrut sa fiu acolo. Era Gala Hagi , ultima ocazie ... ultima ocazie de a il vedea pe rege subordonadu-si adversarii.
Nici un zugrav , nici un cioban si nici un presedinte nu poate si nu are dreptul de a ataca un geniu. Cariera de antrenorat este doar la debut iar intr-o zi Gica isi va pune din nou coroana si va domni peste fotbalul romanesc din postrura de antrenor,scouter,manager general si orice alta functie posibila caci nimic nu ii este imposibil. El va fi rege peste toti si toate iar atunci cei care s-au indoit de el se vor cai ... caci nimeni nu ii poate fura coroana unui rege.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu